Personnel Matters
Flexibel HR voor jouw onderneming


HR Strippenkaart 

Met een HR strippenkaart kun je (afhankelijk van het aantal uren) sparren en advies vragen. Op het moment dat het nodig is. Heb jij mij niet nodig dan blijven de strippen staan voor de resterende periode. Deze periode spreken we duidelijk af en je ontvangt een overzicht van de bestede tijd. Zijn de strippen op dan schaf je snel een nieuwe kaart aan. Heel laagdrempelig. Strippenkaarten al vanaf € 495,- excl. btw en reiskosten.

HR Dagdelen

Meer behoefte aan een structurele inzet of bij verschillende questy's? Dan is het ook mogelijk om HR dagdelen af te nemen. Een dagdeel is 4,5 uur waarbij ik structureel beschikbaar ben om jou te helpen bij je HRQuesty. Dit kan incidenteel of in een voor jou passende regelmaat. 

HR uurtarief

Geen behoefte aan kosten vooraf of structurele inzet? Uiteraard kun je mij dan ook benaderen met je vraag of questy. Een afspraak is zo gemaakt. Een vraag via what's app is zo gesteld! 

CoachQuesty? Coaching als arbeidsvoorwaarde

Ik bied ook individuele coaching aan voor je medewerker(s). Heb je een startende HR professional en bestaat de behoefte om hem of haar in een aantal coachgesprekken de juiste rol te laten pakken? Vanuit mijn jarenlange ervaring als HR professional in verschillende organisaties, aangevuld met een coachopleiding, kan ik de perfecte coach/sparringpartner zijn voor jouw HR professional.

Geïnteresseerd ? Vul hieronder je gegevens in en ik neem vandaag nog contact met je op.


Een dringende HRquesty?

neem contact met mij op 


 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn