Personnel Matters
Flexibel HR voor jouw onderneming

Na 20 jaar in het mooie HR vak heb ik de keuze gemaakt niet meer in één organisatie te willen werken, maar voor organisaties. Ik kan iets unieks betekenen voor kleine ondernemingen zonder HR afdeling. Ik ben jouw sparringpartner op het gebied van personeel en je onderneming en alles wat daarbij komt kijken. 

Ik heb altijd op HR afdelingen gewerkt, waarbij mijn interne klant contact met mij opnam bij een acuut of een structureel probleem. Samen identificeerden wij de problematiek en zocht ik naar praktische en haalbare oplossingen. Dit kan ik nu voor jou, vanuit mijn huis of op locatie. Mijn kracht zit in het vinden van de unieke oplossing, die past bij het probleem en jouw organisatie. Ik denk in mogelijkheden en zorg ervoor dat er altijd een goede oplossing komt.

Mijn adviezen zijn slim, praktisch en maatwerk. Maatwerk zonder poespas, geen ellenlange verhandelingen, maar straight en to the point. Geen hele programma’s maar klein en simpel en tegelijk zo waardevol voor jouw onderneming en bedrijfsvoering.

Mijn natuurlijke nieuwsgierigheid drijft mij jouw onderneming snel te doorgronden. Mijn adviesstijl is direct en eerlijk en begint bij het stellen van gerichte vragen, want vaak (bijna altijd) blijkt het veronderstelde probleem niet het echte probleem te zijn. De oplossing ligt vaak ergens anders. Een beetje coachen met een mening. Met name laagdrempelig.

Als je mij nodig hebt schakel je mij in. Heb je een HR strippenkaart, dan ben ik vrijwel direct beschikbaar. Heb je mij niet nodig, dan heb je geen kosten.

Nieuwsgierig  geworden en even kennismaken met een kop koffie? Neem contact met mij op. Vrijblijvend uiteraard. Ik bewijs graag mijn toegevoegde waarde voor jouw onderneming. +31 (6) 41782884 

www.linkedin.com/in/marjoleindekluijver 

Wat anderen over mij zeggen

"Heb je vragen over je personeel, als ondernemer is het altijd verstandig daar een goed advies bij te hebben. Marjolein bedankt voor jouw vakkundig advies en je heldere presentatie". Michiel van Atten E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn